Всички наши клиенти , които имат имен или рожден ден в деня на резервацията или за периода , за който резервират , получават 40 лева отстъпка от цената на съответния пакет. Отстъпка от 30 лева на всички дами , направили резервация на 8 ми март. Отнася за програмите САМОЛЕТНИ ПОЧИВКИ ЕВРОПА Римини Италия, Кан и Ница Франция и Коста Азар ИспанияЕкскурзии в Испания със самолет

Забележителностите на Испания са най-разнообразни – от високите върхове, скалите и пристанищата на прохладната "зелена Испания" на север, чието крайбрежие мият водите на Атлантическия океан, до класическия пейзаж на маслиновите горички, изгорелите от слънцето хълмове и златисти плажове на юг, Балеарските острови (Майорка, Ибиса) и полу-тропическия блясък на отдалечените Канарските острови.
Хората в Испания са също толкова разнообразни - в Каталуния и в Страната на баските има различни националности и езици, като всеки регион има свои специфики, традиции, храни.
В горещите лета голяма част от испанския живот се движи на открито, придайки на градове като Мадрид, Барселона или Севиля специален чар.
Многото обитатели на Испания през вековете – от римляните, през мюсюлманите до католическите крале оставят забележително художествено и архитектурно наследство, което на свой ред подхранва огромното творчество на съвременната испанска държава. Това се наблюдава във всички региони на Испания - от модернизма на Гауди в Барселона до великолепните художествени колекции на музеите в столицата Мадрид
Испания
Испания и Португалия през Малага
от 1399 лв.