Всички наши клиенти , които имат имен или рожден ден в деня на резервацията или за периода , за който резервират , получават 40 лева отстъпка от цената на съответния пакет. Отстъпка от 30 лева на всички дами , направили резервация на 8 ми март. Отнася за програмите САМОЛЕТНИ ПОЧИВКИ ЕВРОПА Римини Италия, Кан и Ница Франция и Коста Азар Испания



Почивка в Римини, Италия

Почивка Римини Италия хотел 4 * на 100 метра от плаж с включени закуска и вечеря с напитки 3 екскурзии Римини, Болоня и република Сан Марино Чадъри и шезлонги на плажа За Fпърви път през 2018 ще може да посетите най-голямото в света изложение за храни и тяхното производство FICO Eataly World разположено до Болоня на площ 100 000 кв. Метра в Болоня, FICO олицетворява чудесата на италианското биоразнообразие.
Навсякъде по света, Италия е известна като уникално място по отношение на разнообразието на храната, културата, традицията и биоразнообразието. FICO Eataly World показва превъзходството на италианската храна и вината и красотата на италианската селскостопанска и хранително-вкусова промишленост, включително традиционните умения наиталианските занаятчии и най-добрите хранително-вкусови индустрии Изберете между 45 ресторанта Магазин на пазара на земеделските производители на FICO. 9.000 кв. М. Пазар за ежедневните италиански хранителни стоки. Открийте най-голямата селскостопанска ферма в света! Две цели хектари, посветени на демонстрационни полета и конюшни с повече от 200 животни и 2000 различни сорта. Най-доброто място да научите тайните на италианските селскостопански и селскостопански традиции.
Италия
ПОЧИВКА РИМИНИ ЛЯТО - ЕСЕН 2018
от 849 лв.