Всички наши клиенти , които имат имен или рожден ден в деня на резервацията или за периода , за който резервират , получават 40 лева отстъпка от цената на съответния пакет. Отстъпка от 30 лева на всички дами , направили резервация на 8 ми март. Отнася за програмите САМОЛЕТНИ ПОЧИВКИ ЕВРОПА Римини Италия, Кан и Ница Франция и Коста Азар ИспанияПОЧИВКА РИМИНИ ЛЯТО - ЕСЕН 2018

HOTEL DU SOLEIL или подобен - 4*
Локация:
Римини, Италия

Цена от: 699 лв.

Свържете се с нас: 0700 100 38*
*На цената на градски разговор
Намери цена и резервирай
Дата
Бр. възрастни
Бр. деца
Програма
Хотели по програмата
Описание
Цени
Hotel Du Soleil разполага с просторен ресторант с великолепна кухня и изглед към Адриатическо море. В допълнение има градина на покрива и басейн.

След цялостно реновиране, Hotel Du Soleil отваря отново врати през 2004 г. Той разполага с модерни удобства като Wi-Fi и конферентна зала с максимален капацитет 150 души.

Гостите, пристигнали в Римини за отдих, ще оценят плувния басейн с хидромасажна вана, просторната градина и панорамната градина на покрива. На плажа ще откриете детски клуб, развлекателна програма, фитнес център, плажни кабини и душове - всичко това напълно безплатно.

Започнете деня си с богата закуска на шведска маса с международни блюда. А-ла-карт ресторантът е отворен за обяд и вечеря и сервира богата гама от креативни ястия.
 

Местоположение:
първа линия