Всички наши клиенти , които имат имен или рожден ден в деня на резервацията или за периода , за който резервират , получават 40 лева отстъпка от цената на съответния пакет. Отстъпка от 30 лева на всички дами , направили резервация на 8 ми март. Отнася за програмите САМОЛЕТНИ ПОЧИВКИ ЕВРОПА Римини Италия, Кан и Ница Франция и Коста Азар ИспанияОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ НА ХОТЕЛИ В ЧУЖБИНА

Гарантирана най-добрата цена

Безплатна резервация Спестeте пари!
Balkanikatravel BG pltd не калкулира никакви такси за извършването на тази резервация, нито взема средства от кредитната ви карта. Вие ще заплатите за своя престой в самия хотел. Анулирането е безплатно, при условие че спазите срока за анулиране на резервации, указан в раздел "Правила на хотела" (виж "Правила на хотела").
Бихме искали да платите възможно най-ниската цена за този хотел. Ако, след като сте направили своята резервация, намерите в интернет същата стая при идентични условия, но на по-ниска цена, то ние ще ви предложим същата тази цена. Достатъчно е да се свържете с нас в рамките на 24 часа от датата на оформяне на резервацията, предоставяйки ни данни за уебсайта.


Правила и условия на гаранцията