Всички наши клиенти , които имат имен или рожден ден в деня на резервацията или за периода , за който резервират , получават 40 лева отстъпка от цената на съответния пакет. Отстъпка от 30 лева на всички дами , направили резервация на 8 ми март. Отнася за програмите САМОЛЕТНИ ПОЧИВКИ ЕВРОПА Римини Италия, Кан и Ница Франция и Коста Азар ИспанияПочивки в Турция , Кушадасъ, Мармарис, Бодрум, Анталия, Дидим


Турция е една от водещите туристически дестинации в света, със зашеметяваща природа и богато историческо наследство. Разгледайте най-популярните туристически дестинации за почивки в Турция, красивото крайбрежие, грандиозните икони, вълнуващи събития и културни фестивали.

 

Почивки в Турция

Планирайте ваканцията си в Турция с чудесни оферти за настаняване, съвети за пътуване и разнообразие от неща за вършене и разглеждане чрез Балканика Травел БГ. Толкова много думи идват на ум, когато видите красотата на Турция. Ще радваме да Ви помогнем в идеите Ви и да споделим нашите за Вашата почивка в Турция, специални дестинации, географски региони, пътувания в Турция. Разгледайте най-популярните туристически дестинации на за почивки в Турция и уникалните турски градове. С над 8 000 км брегова линия и над 459 плажа със син флаг, Турция прави идеалното място за почивка на море.  Турското крайбрежие има едни от най-красивите девствени плажове в Европа, често на фона на буйни зелени гори и само на един хвърлей от археологическото съкровище. Турската ривиера е район на югозападна Турция, най-зашеметяващата част от турското средиземноморско и Егейско крайбрежие с перфектно слънце, чисти плажове, ултра луксозни курорти, очарователна природа, древна история, добри забавления и нощен живот.

 

Ето някои идеи за почивки в Турция:

Почивка Анталия
Анталия, главният град на този регион е най-големият град на средиземноморското крайбрежие с очарователното си пристанище. Анталия има фон от зашеметяващ планински пейзаж, а градът е разположен високо на скали, с много от най-големите си хотели с изглед към морето в покрайнините на града.

Почивка Кушадасъ

Кушадасъ е един от най-големите и космополитни курорти в Турция и е място за спиране на големите круизни лайнери. Това е добър, добре развит курорт, предлагащ чудесни плажове, отлични магазини и сериозен нощен живот.

Почивка Бодрум
Разположен на полуостров, Бодрум е един от най-шикозните и европейски курорти в Турция, с историчека архитектура, фантастични плажове, рибарски селища и модни нощни клубове.

Почивка Айвалък
Преди това районът е бил основното рибарско пристанище за гъби, а село Яликавак поддържа релаксираща атмосфера за старомодно хранене край морето.

Почивка Мармарис
Мармарис е един от най-популярните курорти в Турция, който привлича много туристи, много от които се връщат година след година, разположен на Егейско море и Средиземно море. Мармарис притежава  зашеметяваща обстановка, географията му е забележително подобна на тази на фиордите, а хълмовете с борови дървета се спускат стръмно към морето. Има и богат избор от места за настаняване. Покрито с палми, крайбрежието има типичното средиземноморско усещане