Всички наши клиенти , които имат имен или рожден ден в деня на резервацията или за периода , за който резервират , получават 40 лева отстъпка от цената на съответния пакет. Отстъпка от 30 лева на всички дами , направили резервация на 8 ми март. Отнася за програмите САМОЛЕТНИ ПОЧИВКИ ЕВРОПА Римини Италия, Кан и Ница Франция и Коста Азар ИспанияПочивки в Португалия


Португалия

Португалия е разположена в югозападната част на Европа и включва Мадейра и архипелазите на Азорските острови в Атлантическия океан. Континентална Португалия заема площ от 88 889 км2. Широчината е 218 км и дължина 561 км. Тя има 832 км ивица на атлантическото крайбрежие и 1215 км граница с Испания.

Почивка в Португалия е страхотен избор

Със своя мек климат, 3000 слънчеви часа годишно и 850 км прекрасни плажове, обляни от Атлантическия океан  и тя е идеалната дестинация за почивка през цялата година.

Това е страна, която има най-старите граници в Европа, с изключителна гама от различни пейзажи на близки разстояния , много развлекателни дейности и уникално културно наследство, където традицията и модерността се сливат в съвършена хармония.  С една почивка в Португалия ще се насладите на превъзходната кухня, изисканите вина и гостоприемните хора правят това туристически рай с най-високо качество. Дългата брегова ивица на Португалия е обляна от Атлантическия океан. Има ярко слънце, което превръща кожата златна и затопля душата.  Слънцето изпълва фините бели пясъци на плажовете на Португалия със светлина и радост. Независимо дали са огромни участъци от пясък, докъдето  окото може да види, или малки заливи, защитени от скали, всяка плажна ивица има своя собствена ослепителна и изненадваща красота Разположенa в най-югозападната част на Европа, само на няколко часа от която и да е друга европейска столица, Португалия привлича посетители от цял свят. Резервирайте при нас почивки в Португалия и открийте перлите на Португалия

Остров Мадейра

Остров Мадейра е едно от най-красивите места за пътуване в Европа с много хиляди туристи, които се връщат година след година. Защо?

Той предлага не само целогодишен летен климат, но и прекрасна флора и фауна, но също така е почти без престъпност и една от най-безопасните ваканционни дестинации в света!

Лисабон и Алагавре

Алгарве е красивото южно крайбрежие на Португалия. Това е регион, благословен със зашеметяващи плажове, живописни рибарски градове и великолепен климат, като всички те съчетават създаването на идеалната дестинация за почивка в Португалия. Алгарве е чудесно разнообразен, способен да се хареса на широк кръг от туристи; има девствени плажове за семейства, аквапаркове за тийнейджъри, бръмчащ нощен живот за млади двойки и исторически градове за културни обиколки.

Порто и Лисабон

Порто е очарователен и оживен град, който бързо се превръща в една от най-уважаваните туристически дестинации в Западна Европа. Градът се гордее с богата история, интересни туристически атракции и оживен нощен живот, както и с изключителни туристически съоръжения. В Порто има какво да се види и направи, а този разнообразен град ще се хареса на широк кръг посетители.
Порто е исторически и разнообразен град, от вълната на тесни улички, които съставляват древния район на Рибейра до големия площад на квартал Триндаде. Регионът е известен с производството на порто, което все още се съхранява и узрява в огромните изби, които се простират по бреговете на река Дуро.

Коста Каприка

Коста да Капарика е оживен и модерен курортен град, обожаван от португалците, но практически непознат от чуждестранни туристи. Крайбрежието на Коста да Капарика е просто зашеметяващо и е прочуто с широкия си пясъчен плаж, мощните морета за сърфиране и прекрасните природни пейзажи, които са на по-малко от 20 минути път с кола от центъра на Лисабон. Коща Каприка е регион, който характеризира съвременна Португалия, чрез комбиниране на традиционното наследство с напредничаво мислене и либерални нагласи. През деня цветните рибарски лодки се качват на плажовете, за да продават свежия си улов на местния рибен пазар, докато през нощта същите тези плажове са домакини на страхотни плажни партита.